Hair Extensions

Bij Studio 88 zetten wij hairextensions in middels de micro ring techniek.
De hairweaves worden in het haar gezet met miniscule micoringen die aan de binnenkant zijn voorzien van siliconen. Dit is nodig zodat de ringetjes, en dus je extensions, niet uit je haar glijden. Een plukje van je eigen haar gaat door dit ringetje samen met een plukje van de extensions. Door de microring dicht te knijpen is de hairextension bevestigd aan je eigen haar. Deze methode is niet schadelijk voor je eigen haar.

Hoeveel hairextensions heb ik nodig?

Hoeveel hairextensions je nodig hebt hangt af van de lengte en dikte van je eigen haar én natuurlijk van je eigen wensen! 

Meestal is het zo dat je meer extensions nodig hebt als je eigen haar dikker of korter is en minder haarextensions als je eigen haar dunner en langer is. Als je haar minimaal 15 cm is krijg je het mooiste resultaat bij een haarverlenging.

Tijdens een 1e intake gesprek gaan we eerst kijken naar de kwaliteit van je eigen haren en welke kleur en stijl het beste bij je past. 

Wij werken met hairextensions van het merk So Cap en met het merk Capili, twee vooraanstaande merken van zeer goede kwaliteit. In tegen stelling tot andere hair extensions kan je met deze hair extensions wel tot een jaar doen. Dit komt onder andere door het kwaliteit van het haar, uiteraard wel mits je deze goed verzorgd. Om de 2 a 3 maanden kom je langs om je hair extensions omhoog te plaatsen.  

Kosten;
De kosten zijn afhankelijk van je eigen wensen, zoals de gewenste lengte, kleur en structuur. Wil je juist meer volume of heb je dun haar en wil je een vollere bos? Allemaal zaken die een verschillende prijs opleveren. In een 1e intake gesprek rekenen we voor je uit wat de exacte prijs precies gaat worden. 

Binnenkort ook tape extensions!


Interesse? Plan een intake gesprek! Klik op de button hieronder en maak een afspraak.

hairextensions haarextensions hairweaves schijndel schoonheidssalon nephaar microringen schijndel
hairextensions haarextensions hairweaves schijndel schoonheidssalon nephaar microringen
hairextensions haarextensions hairweaves schijndel schoonheidssalon nephaar microringen
hairextensions haarextensions hairweaves schijndel schoonheidssalon nephaar microringen